L’Escala perd condemnat per un penal matiner que els deixa amb 10 (0-1)

L’Escala s’ha vist condemnat al minut 5 en el partit contra la Pobla de Mafumet. Una acció de Pablo dins l’àrea els ha deixat amb 10 i ha concedit un penal al filial del Nàstic que Joan Torrents s’ha encarregat d’enviar al fons de la xarxa. Els homes d’Aday, tot i quedar-se amb un jugador menys ben aviat, han estat a l’altura de la Pobla, però no han trobat encert de cara a porteria.

El partit al Nou Miramar ha començat de la pitjor manera per als anxovencs. Al minut 5 de partit Pablo ha vist la vermella per una falta comesa dins l’àrea sobre Querol i l’àrbitre ha concedit un penal als visitants que Joan Torrents s’ha encarregat de transformar-lo en la primera diana. Sis minuts de partit i els escalencs s’han quedat amb un jugador menys i ja han rebut el primer gol. Tot i això, els homes d’Aday sabien que quedava molt partit per endavant i no han baixat al cap. Ibuki ha estat el primer a animar-se amb un xut a la porteria de Gerard Font, però li ha sortit mossegat i el porter visitant l’ha atrapat sense problemes. Aday des de la grada ha decidit fer entrar a Peter per Pol Bastidas. Pime ha tingut la més clara de la primera meitat gairebé a la mitja hora de partit. Amb un remat de cap ha enviat la pilota al travesser i ha rebotat la línia de gol, però a l’àrbitre li ha semblat que no ha entrat. El filial del Nàstic ha provat de fer el segon, però les dues ocasions que han tingut, les centrades no han trobat rematador. Pime ho ha tornat a intentar amb una rematada que marxava per sobre el travesser. Xumetra també s’hi ha sumat amb un xut dins l’àrea on, Gerard Font sota pals, ha estat providencial. Però, tot i les ocasions de l’Escala i els 3 minuts de descompte, els anxovencs no han aconseguit moure el marcador del 0-1 abans de la mitja part.

A la represa el tècnic gironí ha fet canvis substituint a Rami i Grifell per Jordi Bas i Josu. Pime, referent en l’atac escalenc ha estat el primer de provar-ho a la segona meitat amb un xut que ha marxat per sobre el travesser. Les han tingut els anxovencs, però entre les aturades de Gerard Font, que ha estat el millor dels visitants, i les errades en efectivitat, la pilota no ha volgut entrar. Passats els cinc minuts de descompte el marcador no s’ha mogut i els homes d’Aday Benítez, que venien en línia ascendent s’han quedat sense puntuar tot i haver estat al nivell de la Pobla i jugant amb un home menys des del minut 5.