El Girona B remunta amb èpica un 0-2 inicial en un 4-3 final

El filial blanc-i-vermell ha trencat la dinàmica d’empats que portava i de quina manera. Els joves gironins han remuntat un 0-2 inicial per convertir-lo en un 4-3 al descompte. Èpica a Riudarenes que els dona una victòria molt important en la lluita per a la salvació.

Els de Sergi Mora volien acabar amb la dinàmica dels empats per començar a sumar de 3 en 3, però la FE Grama els hi ha posat difícil des d’un bon principi. Amb només un minut de joc, Peris ha aprofitat un xut de falta directa per transformar-lo en la primera diana del partit. I el mateix jugador visitant no n’ha tingut prou amb un gol matiner. Arribat al minut 20 el mateix Peris ha fet el segon per als de Santa Coloma de Gramenet sense dallar en l’u contra u davant el porter local, Lucas (21’). Els visitants han sabut aprofitar les que han tingut, però els joves gironins duien el pes del partit. Han provat de retallar distàncies, però no han trobat l’efectivitat.

A la represa, Papa s’ha encarregat de començar amb bon peu i ha provat una primera rematada dins l’àrea visitant que ha marxat fregant el pal. Els visitants també han volgut sentenciar-ho fent el tercer amb un xut de Padillo però ha marxat per sobre el travesser de Lucas. I com ja havia avisat als primers minuts de la tornada dels vestidors, Papa ha acabat fent el primer gol pels blanc-i-vermells (53’). Els visitants han tingut una doble ocasió just després que els gironins retallessin distàncies. Però el conjunt de Sergi Mora, que necessita els punts més que la FE Grama i ha sortit més endollat a la segona meitat ha empatat el partit de la mà de Carles Garrido quan encara quedava mitja hora pel final (60’). Tot i l’empenta de la remuntada resulta que Peris no n’havia tingut prou amb els dos primers gols sinó que encara tenia ganes de més, i amb un altre xut de falta directe, ha marcat el seu tercer gol i el tercer dels visitants que desempatava el partit (73’). Però els gironins tampoc n’havien tingut prou. Aprofitant un contracop Carles Garrido ha tornat a posar l’empat al marcador amb el tercer gol pels locals (75’). I això no ha acabat aquí. Els joves de Sergi Mora sabien que els tres punts eren tan necessaris que han estirat èpica per endur-se’ls. Dawda s’ha retrobat amb el gol en el millor moment i, al descompte, ha marcat amb un cop de cap la diana que feia pujar el 4-3 al marcador (96’). I, ara sí, ja no hi havia temps per més. Amb èpica i remuntada els gironins han trencat la dinàmica dels empats que encadenaven i s’han endut tres punts que els deixen, justament a tres per sobre del descens.