3a divisió FEF

El Peralada supera a la Montañesa i torna a mirar cap amunt (2-0)

A la quarta va a la vençuda. Després de tres partits el Peralada s’ha retrobat amb la victòria. Els homes d’Àlex Marsal, tot i no ser els clars dominadors del partit des d’un bon principi, han estat efectius de cara a porteria i s’han endut els tres punts sense problemes.

El partit ha començat sense un clar dominador. Mitja hora de joc anivellada jugant la gran part dels minuts a mig camp. En un principi, semblava que els de Nou Barris, que portaven tota una grada d’animació amb ells, arribaven una mica més a l’àrea de Joanatan, però el Peralada no ha tardat a apropar-se a la porteria d’Eric. Al 25’ Alan Baró ha marcat el primer, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc. I minuts després Ferran López feia un primer intent amb un xut llunyà que ha atrapat sense problemes el porter de la Montañesa. Després d’un primer avís, però, ha arribat el bo. El mateix Ferran López ha obert la llauna amb un bon xut creuat amb l’esquerra. I just abans de marxar als vestidors, Pol Gómez ho ha arrodonit amb la segona diana. Des de fora l’àrea el xampanyer s’ha tret un golàs de la màniga, que, tot i l’estirada, el porter visitant no tenia res a fer.

Tornant del descans els locals han sortit molt més dominadors que en la primera meitat. Amb la tranquil·litat d’anar dos gols per davant en el marcador han atacat sense presses i defensat amb contundència. Només uns minuts després de la represa, Pol Cuatrecases ha estat a punt de fer el tercer gol del Peralada, però el xut ha marxat fregant el pal. La Montañesa ha tingut alguna ocasió per provar de remuntar-ho, però en cap de les arribades de perill han trobat rematador. En els últims minuts, Jonatan ha estat providencial guanyant un u contra u a l’àrea petita per salvar el gol dels visitants. Al descompte, els d’Àlex Marsal encara han pogut fer el tercer de la mà d’Iker Vázquez que havia substituït a Dani Gómez al 85’, però Eric l’ha atrapat sense massa problema.

Amb aquests tres punts els xampanyers trenquen la mala dinàmica que portaven i es col·loquen a només una posició i dos punts de la cinquena plaça, la primera que els deixaria jugar la promoció d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)