Territorial

Un clàssic que no falla

MIC 24. El torneig de futbol base internacional dona el tret de sortida a Figueres en un acte únic i global a la demarcació que amaneix la Setmana Santa

La 22a edició del MICFootball comença avui a l’estadi de Vilatenim, una de les seus principals d’un torneig de futbol base internacional que enguany ha batut nous rècords de participació, de futbolistes i de seus, que seran protagonistes del més d’un miler de partits programats en les múltiples categories. Des d’aquest matí fins al 31 de març, la Costa Brava i altres indrets de la demarcació seran l’epicentre del millor futbol formatiu que es pot viure per aquestes èpoques. Ja aquest mateix matí es jugaran els dos primers partits en categoria cadet i infantil, i es farà la cerimònia d’inauguració habitual entre aquests, damunt la gespa de Vilatenim (11h).

El MIC torna una Setmana Santa més amb força i assolint nous límits. I és que enguany hi haurà 412 equips participants entre totes les categories, amb més de 8.000 futbolistes de 39 països diferents. A més, fins a 40 municipis de la demarcació –56 camps diferents– seran seu dels 1.012 partits que s’espera disputar del torneig, una xifra també ampliada any a any i que demostra la voluntat dels organitzadors d’ampliar territori i l’interès dels ajuntaments per l’impacte que té a tots els nivells.

En el prestigiós torneig és possible veure els millors planters gironins, catalans i europeus. És possible veure un Bisbalenc-Manchester United o un Quart-Liverpool, hi ha ocasió per a tota mena de sorpreses i molta competitivitat ben entesa en les edats formatives, femenines i d’inclusió a través del futbol.

Després dels múltiples partits de les fases de grup i les eliminatòries pel títol, el cap de setmana hi ha programades les finals de les diferents categories. El MIC Integra, que es disputarà al municipal de Vidreres el dissabte de 9 a 15 h, tindrà les seves finals a partir de les 16.30 h a l’estadi Palamós-Costa Brava i l’annex. La mateixa tarda es disputaran les finals de futbol 7 aleví U12B (17.15h), la de categoria juvenil U19 (18.30h) i la categoria juvenil femenina F19 (19.45h). Simultàniament a Vilatenim es disputaran les finals d’aleví futbol 11 U12A (17h), la infantil U13 (18.15h) i la cadet U15 (19.30h).

Per acabar, diumenge al matí es disputaran al Palamós-Costa Brava les finals infantil U14 (10 h), la cadet U16 (11.15 h) i la de categoria juvenil U18 (12.30 h), la que tancarà una edició d’un torneig que tots els nens i totes les nenes volen jugar.

NOUS SOSTRES

Enguany hi haurà 412 equips amb més de 8.000 futbolistes de 39 països diferents

L’ESCENARI

Vilatenim, seu de la cerimònia inicial (11 h) entremig de dos partits, de cadet i infantil

LES SEUS

40 municipis de la demarcació i 56 camps diferents albergaran els 1.012 partits

El Wakatake guanya el PreMIC

Banyoles va ser l’escenari, com és habitual, de l’anomenat PreMICFootball, la gran prèvia del torneig MICFootball, que avui començarà. El guanyador del torneig previ, de la categoria infantil U14, va ser el Wakatake japonès, que va vèncer en la final el Banyoles (0-2). Els altres participants van ser l’Atlètic Banyoles, el JP Select, del Japó, l’EF Real América, de Perú, i La Liga Academy UAE, de Dubai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)