1a divisió

Llei Güler al Reale Arena

1a divisió. Un Madrid farcit de suplents conquereix Donostia amb un gol del turc Arda Güler i arribarà enfortit al partit de Múnic

Real Sociedad 0 Real Madrid 1

REAL SOCIEDAD:Remiro, Odriozola (Elustondo, 75’), Zubeldia, Le Normand (André Silva, 89’), Javi Galán, Beñat Turrientes (Zakharyan, 67’), Zubimendi, Merino, Kubo, Oyarzabal, Barrenetxea (Becker, 75’).REAL MADRID:Kepa, Carvajal, Militao, Nacho, Fran García (Camavinga, 76’), Tchouameni, Modric (Lucas Vázquez, 84’), Güler (Vinícius, 68’), Brahim Díaz (Rüdiger, 76’), Dani Ceballos (Fede Valverde, 68’), Joselu.GOLS:0-1 (29’) Güler.ÀRBITRE:Munuera Montero (comitè andalús). T.G.: a Le Normand, Javi Galán, Zubeldia, Nacho, Fran García, Tchouaméni, Güler.ESTADI:Reale Arena.

Carlo Ancelotti fa rotacions i Arda Güler marca. El Real Madrid arribarà al partit de dimarts a Múnic enfortit i embalat per la victòria en el clàssic i pel triomf segellat ahir al Reale Arena. Un gol del turc va ser suficient per sumar tres punts més. Són ja 14 els punts de distància respecte del Barça. El gol va arribar a la mitja hora de partit, després d’una passada de Carvajal i d’una acció poc encertada de Zubeldia. Güler va xutar creuat i va superar Remiro. A la Real li van anul·lar dos gols. El VAR sempre somriu al Madrid, i ahir també. Primer el VAR va invalidar el gol de Kubo en detectar una falta prèvia de Barrenetxea sobre Tchouaméni (32’). En la segona part Munuera Montero va anul·lar un altre gol a Oyarzabal per fora de joc previ. Abans del partit el president Jokin Aperribay va entregar la insígnia d’or i brillants a David Silva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)