1a divisió FEF

Empat sense gols entre Nàstic i Sabadell a la Nova Creu Alta (0-0)

Ni gols ni ocasions en un xoc marcat per la por a perdre d’ambdós conjunts, jugant-se molt en una recta final igualada

Empat a res (0-0) en el duel català entre Sabadell i Nàstic jugat a la Nova Creu Alta. Partit marcat pel respecte entre els dos equips, sabent que es jugaven molt, i que no ha deixat ni una sola ocasió clara de gol. El Nàstic es manté tercer i buscant afiançar la presència a la promoció d’ascens, mentre que el Sabadell li retalla un punt a l’equip que marca la permanència, amb qui ara empata.

Ha començat amb intenció de ser protagonista el conjunt ha arlequinat, i ha intentat amenaçar amb un xut des de la frontal de l’àrea, sense generar problemes a Varo. S’ha anat igualant el xoc al cap de pocs minuts, sense pràcticament presència ofensiva de cap dels conjunts. Molt respecte i molt en joc. A la mitja hora, el Sabadell ho ha tornat a provar amb un bon xut exterior de Marc Domènech. Però ni una ocasió clara de remat.

No ha estat gaire diferent a la segona meitat. Ha començat millor el Nàstic, però amb el pas dels minuts el partit ha tornat a terra de ningú. Els locals han donat un punt més de sensació d’intentar pensar en la porteria contrària, però sempre sense assumir riscos. De nou, ni una situació clara de gol.

L’empat no permet un gran salt a cap dels dos conjunts, però deixa al Sabadell igualat amb el Sestao, que marca la permanència. Mentre que els de Tarragona mantenen el pols amb el Celta B per la tercera plaça, que ocupen els granes. S’hi acosta a un punt la Ponferradina, però es manté també la distància de cinc punts amb la Cultural Leonesa, el primer equip que no jugaria play-off. Tot per deicidir, per dalt i per baix, quan resten tres jornades apassionants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció