3a divisió FEF

La primera pedra cap a 2a divisió FEF

Els quatre equips classificats per a la promoció d’ascens a 2a divisió FEF són de la demarcació de Barcelona

Avui Badalona i Vilassar (12:30 h), i Prat i Hospitalet (19 h) inicien el camí cap a 2a divisió FEF. Amb l’Olot ja ascendit, els catalans del grup 5 classificats de la 2a a la 5a posició tenen el primer partit de play-off. Primer hauran de guanyar una semifinal amb anada i tornada al rival del seu grup que els ha tocat en aquesta primera ronda. Els guanyadors d’aquests dos partits s’enfrontaran en una final de grup, també amb anada i tornada, i qui surti guanyador anirà directe a una final amb els equips dels altres grups on, també amb anada i tornada qui guanyi serà equip de 2a divisió FEF. Per tant, pot ser que, finalment, cap equip hi arribi.

Prat - L’Hospitalet

Els primers catalans a enfrontar-se seran el Prat i l’Hospitalet. L’Estadi Municipal Sagnier rebrà a l’Hospitalet aquest migdia (12.:30 h). Els hospitalencs, tot i haver anat primers durant part de la lliga, van tenir una mala dinàmica en la segona ronda i els va acabar passant l’Olot. Ara hauran de lluitar la promoció si volen pujar. El Prat, en canvi, no es va acabar d’assegurar la plaça als play-offs fins a l’última jornada, amb una ajustada classificació. Finalment, van ser els cinquens en la taula gràcies a l’última victòria contra el Vilafranca i la derrota del Tona davant el Vilassar de mar. Avui el segon i el cinquè es disputaran l’anada a casa el Prat i la tornada serà la setmana que ve al Municipal de l’Hospitalet.

Badalona - Vilassar de Mar

El Badalona va quedar 4t en la classificació, per darrere el Vilassar de Mar, concretament a cinc punts. I aquesta tarda (19 h), els badalonins rebran als del Maresme en el primer partit de la promoció d’ascens. Els dos conjunts van acabar la temporada amb victòria, però el Badalona fa quatre partits que no veu la derrota i, en canvi, el Vilassar, en fa un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)