Més futbol

Convocatòria condicionada per la llista per a l’Eurocopa

Selecció. Gerard López ha citat 20 futbolistes per al partit contra Panamà, però en podrien ser més, en espera de conèixer la llista de Luis de la Fuente

La selecció catalana torna a escena dimecres que ve, quan disputarà un amistós contra Panamà a l’estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell (19 h). A escassos dies d’aquest duel, el seleccionador, Gerard López, va donar a conèixer la llista definitiva, que integren vint jugadors. Una llista, però, que està condicionada a la convocatòria de la selecció espanyola per a l’Eurocopa, que es farà pública dilluns. Per aquest motiu, han quedat fora els blaugrana Lamine Yamal i Pau Cubarsí, a més de Dani Olmo, Gerard Moreno i Marc Cucurella, en espera del saber si jugaran el torneig continental. “Tant de bo aquests cinc jugadors vagin a l’Eurocopa; si no és així, tots saben que tenen les portes obertes i ells decidiran si volen venir, per part dels clubs no hi ha cap problema”, va explicar ahir el seleccionador, en l’acte que es va celebrar a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona. La llista, doncs, és “oberta”. Dilluns o dimarts de la setmana vinent es completarà amb possibles noves incorporacions, quan se sàpiga la convocatòria del combinat dirigit per Luis de la Fuente.

La convocatòria publicada ahir al matí l’encapçalen el blaugrana Oriol Romeu, a més dels futbolistes del Girona Eric Garcia i Aleix Garcia. També hi són Joan Jordán (Sevilla), Carles Aleñà (Getafe), i altres jugadors catalans que militen en clubs d’altres lligues europees, com és el cas d’Arnau Tenas (PSG), Sergio Gómez (Manchester City) o Ferran Jutglà (Bruges). Entre els vint escollits, no hi ha jugadors de l’Espanyol perquè l’equip blanc-i-blau encara estarà involucrat de ple en la lluita per aconseguir l’ascens a primera divisió. Els clubs amb més representants són el Betis (Héctor Bellerín, Aitor Ruibal, Marc Roca i Sergi Altimira) i el Las Palmas (Mika Mármol, Sergi Cardona i Marc Cardona).

Abans d’aquest partit, s’homenatjarà dues de les figures més representatives de la història del combinat català, els ja retirats Sergio Garcia, jugador amb més partits (16) i màxim golejador (9), i Bojan Krkic, segon màxim realitzador, amb 7 dianes. Les entrades estan a la venda a un preu de 3 euros.

Arnau Tenas
PSG
Dani Cárdenas
Rayo Vallecano
Sergi Cardona
Las Palmas
Mika Mármol
Las Palmas
Óscar Mingueza
Celta
Héctor Bellerín
Betis
Marc Pubill
Almeria
Sergio Gómez
Manchester City
Eric Garcia
Girona
Carles Aleñá
Getafe
Gerard Gumbau
Granada
Ramón Terrats
Vila-real
Marc Roca
Betis
Sergi Altimira
Betis
Oriol Romeu
Barça
Aleix García
Girona
Joan Jordán
Sevilla
Marc Cardona
Las Palmas
Aitor Ruibal
Betis
Ferran Jutglà
Bruges
Tots els jugadors convocats tenen moltes ganes de vestir la samarreta de Catalunya
Gerard López
seleccionador català
La llista està oberta a jugadors que tenen opcions d’anar a l’Eurocopa. La meva il·lusió és que hi vagin, sinó tindran les portes obertes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)