1a divisió FEF

Joan Oriol renova amb el Nàstic fins al 2025

Joan Oriol, capità del Nàstic de Tarragona, ha ampliat el seu contracte amb l’entitat grana per un any més, fins al 30 de juny de 2025. D’aquesta manera el jugador de Cambrils, que està complint la seva quarta temporada al club i ha disputat un total de 143 partits oficials, continuarà vestint de grana.

Durant les seves quatre temporades al Nàstic, el lateral ha estat un titular indiscutible en les alineacions de l’equip, només absent en els partits en què no estava disponible, ja sigui per lesió o sanció. A més, ha marcat nou gols i ha repartit nombroses assistències.

Possible retorn a 2a A

La renovació del capità grana s’ha firmat un cop finalitzada la temporada regular, tot i que el Nàstic encara ha de disputar el play-off d’ascens a 2a divisió A. Si tot va bé i els tarragonins aconsegueixen l’ascens, Joan Oriol podria tornar a jugar a la categoria de plata set anys després.

Els grana jugaran l’anada de les semifinals de la fase d’ascens aquest diumenge (21.15h) contra el Ceuta. Aquest partit es de vital importància pels de Dani Vidal, ja que marcarà el primer pas cap al retorn a segona. Amb un temporada regular sòlida a l’esquena, els tarragonins esperen obtenir un resultat favorable a Ceuta que el permeti afrontar amb confiança la tornada al Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.