Més futbol

Gerard Piqué, investigat per les comissions de la Supercopa

La jutgessa de Majadahonda que investiga el trasllat de la Supercopa de futbol a l’Aràbia Saudita ha citat com a investigat Gerard Piqué, ja que podria haver pactat una comissió anual de 4 milions d’euros per aquest acord, segons explica l’agència EFE, a partir d’una informació avançada per El Confidencial. La imputació de l’exjugador del Barça la fa la titular del Jutjat d’Instrucció número 4 de Majadahonda, que investiga la presumpta corrupció a la Federació Espanyola de Futbol (FEF) en l’època de Luis Rubiales. A més de Piqué, la magistrada acorda ampliar la investigació al president de la Federació, Pedro Rocha, i a l’amic personal de Rubiales Francisco Javier Alcaide, Nene, entre d’altres.

La jutgessa investiga en aquesta causa la presumpta comissió dels delictes de corrupció en els negocis i administració deslleial, sense que quedi descartada la possibilitat del delicte de blanqueig de capitals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)