Més futbol

Piqué, encausat pel trasllat de la supercopa

Cas Brody. La jutgessa encarregada d’investigar uns presumptes delictes de corrupció en la federació, cita l’exfutbolista

La llista d’encausats en el cas Brody, en què s’investiguen uns presumptes delictes de corrupció en els negocis, administració deslleial i blanqueig de capital durant el mandat de Luis Rubiales al capdavant de la Federació Espanyola de Futbol, creix amb un nou nom. I no és un de qualsevol. La jutgessa de Majadahonda ha citat com a encausat Gerard Piqué, ja que podria haver pactat una comissió anual de 4 milions d’euros per l’acord del trasllat de la supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita, segons explica l’agència Efe a partir d’una informació avançada per El Confidencial.

Luis Rubiales és el principal investigat del cas Brody. En aquest sentit, l’expresident de la federació espanyola ja va declarar ara fa un mes davant de la magistrada. Rubiales va negar qualsevol irregularitat en el trasllat de la supercopa. En la seva declaració, va deixar clar que no s’havia pagat cap comissió a Gerard Piqué ni a la seva empresa, Kosmos, i que els diners provenien de l’Aràbia i no pas de la federació. L’expresident va assegurar i insistir que el procés va ser “net”. Ara, però, la jutgessa sí que detecta indicis delictius i inclou Piqué –que en aquella època era futbolista en actiu– en una llista d’investigats en què hi són Pedro Rocha, actual president de la federació espanyola; Tomás González Cueto, exassessor jurídic extern a la federació en l’època de Rubiales, i Ángel González Segura, relacionat amb l’empresa que va fer obres a l’estadi de La Cartuja de Sevilla. Delia Rodrigo, la magistrada en qüestió, també investiga la mercantil Gruconsa, l’amic de Rubiales Francisco Javier Martín Alcaide, Nene; la dona de Nene, Purificación Rufino Domínguez, i l’antic responsable dels serveis jurídics de la federació Pedro González Segura.

INDICIS

Segons la jutgessa, Piqué podria haver pactat una comissió anual de 4 milions d’euros
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)