Més futbol

El primer torneig MICFootfem reuneix 38 equips a Vic

Aquest cap de setmana, Vic serà l’escenari de la primera edició del MICFootfem, un torneig pioner dedicat exclusivament a equips femenins de futbol. Amb la participació de 38 equips de diferents categories, el torneig comptarà amb la presència de clubs destacats com el Barça, el Girona i l’Espanyol, entre d’altres.

Els equips es dividiran en tres categories segons l’edat de les jugadores: la categoria benjamí (U10) dona cabuda a aquelles jugadores nascudes de l’any 2014 cap endavant; l’aleví (U12), per a esportistes nascudes els anys 2012 i 2013; i la infantil (U14), amb participants nascudes els anys 2010 i 2011.

Tots els equips participants són catalans, incloent-hi el Llerona, el Folgueroles, L’Estartit, el San Lorenzo, i molts més. Els partits es jugaran en dos escenaris diferents: les instal·lacions esportives municipals i el camp de l’OAR Vic.

Maite Colomer, directora del MICFootfem, ha destacat l’emoció i l’esperança dipositada en aquest nou projecte: “Estem molt emocionats de llançar un torneig exclusivament femení sota la marca MIC. Aquesta primera edició és molt especial perquè reuneix equips de tota Catalunya i la ciutat de Vic ens ha donat un gran suport. El nostre objectiu és crear un esdeveniment de referència per a les joves futbolistes.”

Els grups i el calendari es poden consultar al web www.micfootfem.com i la informació del campionat es podrà seguir en temps real mitjançant l’aplicació Tournify.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)