Més futbol

Mariona marca en el triomf de la selecció espanyola (0-2)

Triomf de la selecció espanyola en duel de classificació per a l’Eurocopa de l’any que ve. El combinat de Montse Tomé ha superat Dinamarca per 0-2 gràcies als gols de Jenni Hermoso, que ha rematat un córner picat per Alexia, i de Mariona, que ha transformat un penal. La balear, notícia aquests dies per l’imminent decisió sobre el seu futur, ha estat una de les cinc futbolistes del Barça que han sortit d’inici: Cata Coll, Paredes, Alexia i Paralluelo també ho han fet. Les catalanes Laia Codina, Laia Aleixandri i Leila Ouahabi, que tornava a la selecció, també han jugat d’inici. Vicky López ha tingut uns minuts, mentre que Jana i Aitana han descansat.

La selecció espanyola lidera el seu grup amb 9 punts de 9 possibles i encarrila la classificació per a a l’Eurocopa. La setmana vinent, Espanya i Dinamarca tornen a enfrontar-se. En aquest cas, serà dimarts 4 a l’Heliodoro Rodríguez López (21.30h).

També avui, Engen, Graham Hansen i Dragoni s’han enfrontat en l’empat entre Noruega i Itàlia (0-0). Rolfö, Brugts, Bronze i Walsh són titulars en els seus partits que s’estan jugant ara mateix.