3a divisió FEF

Badalona-Hospitalet, el primer assalt de la final catalana

Ascens 2a divisió FEF El Municipal de Badalona rebrà aquest vespre (19 h) l’Hospitalet per disputar la final catalana del play-off

Comença la final catalana de 3a divisió FEF per aconseguir l’ascens a 2a. El Badalona rebrà l’Hospitalet aquest vespre (19 h) per jugar la penúltima eliminatòria de play-off. El guanyador d’aquesta, jugarà la tercera i definitiva contra un dels equips guanyadors dels altres 17 grups de la categoria.

El Badalona, quart en la taula, arriba després d’haver eliminat al Vilassar de Mar (3r) amb un resultat global de 4-2, 3-0 a l’anada i 2-1 a la tornada. Gerard Albadalejo comptarà amb tota la seva plantilla i voldrà aprofitar l’avantatge de jugar com a locals, com va fer contra el Vilassar.

L’Hospitalet va aconseguir la segona plaça en la lliga amb nou punts de marge respecte al Vilassar el tercer. En la primera eliminatòria ha eliminat al Prat (5è) amb un global d’1 a 3, guanyant 0-1 a l’anada i 2-1 a la tornada. Joan Sánchez no podrà comptar, com ja no hi va comptar en la darrera eliminatòria amb Rubi, One, Sergio Torres i Canario per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)