Territorial

El somni continua

Ascens 3a divisió FEF. El Figueres empata a la pròrroga al Feliu i Codina i es classifica per a la final

Horta 1 Figueres 1

HORTA:León, Fabián (Samu, 15’), Nogales, Kevin, Josa (Iker, 113’), Aregall (Clarà, 91’), Bruno, Vives, Rubén (Vilajosana, 67’), Otman i Ricki (Jordi López, 22’).FIGUERES:Quinti, Zou, Genís, Ayoub, Reñé, Blay, Bech (Pau Soler, 113’), Pep Vergara (Àlex Sánchez, 81’), Teixi (Tubert, 106’), Moha i Khalid (Ousman, 55’).GOLS:1-0 (45’) Otman, de penal. 1-1 (93’) Bech.ÀRBITRE:Blanch Orduña.T.G.:Als locals Rubén, Josa i doble a Jordi, i al visitant Quinti.T.V.:Cap.

El Figueres va aconseguir el bitllet per a la final del play-off d’ascens a 3a divisió FEF a la pròrroga. Els alt-empordanesos no van arribar a marcar en els 90 minuts reglamentaris però els locals sí. Després d’una primera meitat sense grans ocasions per a cap dels dos conjunts i amb dues baixes per lesió durant el partit a les files dels locals, els d’Horta van aconseguir un penal a favor que Otman es va encarregar de convertir en el primer gol del partit i el que empatava l’eliminatòria just abans de marxar al descans. A la represa els alt-empordanesos van dominar un pèl més la possessió i des de la banda esquerra van crear diverses ocasions però cap va servir per obrir la llauna. El partit va requerir anar a la pròrroga i la Unió ho va sentenciar aviat, al minut 3, amb un gol de xut creuat de Marc Bech. Amb un 3-2 global, el Figueres passa a la següent i última fase del play-off, on s’enfrontarà a doble partit a l’Atlètic Lleida.