1a divisió

García Pimienta, nou entrenador del Sevilla

El tècnic Francisco Javier García Pimienta (Barcelona, 1974) aterra al Sánchez Pizjuán per dirigir la banqueta andalusa la temporada vinent i la següent. L’entrenador arriba procedent de Las Palmas on ha estat entrenant els últims dos cursos i mig i substitueix a Quique Sánchez Flores, qui va arribar a Sevilla el passat desembre i va aconseguir la permanència.

El barceloní es va formar al planter del Barça, tant en la seva formació com a jugador com, després en la seva etapa d’entrenador que va iniciar com a assistent del Cadet A, el 2001. Va anar fent passes i dirigint com a primer entrenador diversos equips de cadets i juvenils fins a arribar al cos tècnic del filial com a ajudant de Gerard López. Després d’una època al Juvenil A, finalment la temporada 2018-2019 va dirigir el filial a Segona B aconseguint lluitar per l’ascens en les dues últimes campanyes de les tres que hi va estar.

Llavors, va estar sis mesos lluny de les banquetes fins que el gener del 2022 li van trucar de Las Palmas. Aquell curs va lluitar el play-off, però no aconseguirien l’ascens fins a l’any següent. Fins aquest curs que, tot i que l’equip canari va assolir la salvació, tècnic i club han decidit separar els seus camins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)