1a divisió

Florentino ja té Mbappé

Real Madrid. El club blanc anuncia el fitxatge del davanter francès per a les properes cinc temporades, fins a l’any 2029

Un breu comunicat de dues línies. Així va anunciar el Real Madrid l’acord amb Kylian Mbappé perquè el davanter francès vesteixi de blanc. Poca parafernàlia per un fitxatge que era objecte de desig del club blanc i de Florentino Pérez des de feia anys. El soroll, l’espera i l’expectativa que s’havien generat a les xarxes socials, amb Vinícius inclòs fent una piulada amb un rellotge, eren molt més grans que l’efusivitat del campió d’Europa. Fins i tot el compte oficial de LaLiga, presidida per un Tebas que esperava l’arribada del francès amb candeletes, va mostrar més felicitat. Dues línies per confirmar que Mbappé jugarà al Madrid durant les pròximes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2029. El reforç de luxe i esperat per a un equip que pretén marcar una hegemonia a Espanya i continuar sumant Champions.

El serial dels darrers estius, amb anades i vingudes i carabasses per part de Mbappé que van fer enfadar una parròquia blanca que ara l’adorarà, va acabar ahir. El davanter ja havia comunicat al PSG que no renovaria i que marxaria lliure. Ràpidament, el seu nom va ser vinculat al seu etern pretendent, el Madrid. Era un secret de domini públic i tan sols calia que la temporada acabés. Amb la quinzena Champions a la butxaca, el Madrid ha trobat el moment idoni per anunciar l’arribada de l’estrella francesa, que serà el futbolista més ben pagat de la plantilla i cobrarà una prima de fitxatge de més de cent milions d’euros.

Mbappé, de 25 anys, va assegurar en una piulada que compleix un somni. “Em sento molt feliç i orgullós de formar part del club dels meus somnis, el Real Madrid. És impossible explicar com de feliç i emocionat em sento en aquest moment. Estic impacient per veure-us, madridistes. Gràcies pel vostre suport increïble. Hala Madrid!”, va escriure el francès, alliberat dels Jocs Olímpics i que no serà presentat fins després de l’Eurocopa. Serà al Bernabéu, com en les velles presentacions galàctiques de David Beckham, Kaká o Cristiano Ronaldo.

SERIAL

Després de molts estius d’anades i vingudes, Mbappé arriba lliure al club campió d’Europa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)