3a divisió FEF

Peraferrer serà el substitut de Costa a l’Escala

3a divisió FEF. El president del FC L’Escala, Josep Costa, fa un pas al costat per presentar candidatura a la presidència de la FCF

Després de comunicar-ho en una carta al compte d’X de l’Escala, el president Josep Costa ha valorat el seu pas pel club: “Han estat uns anys molt positius. El fet de poder estar liderant el club del meu poble i que el projecte estigui tan ben alimentat per bons resultats fa que estiguem molt contents i orgullosos de la feina feta.” Malgrat la sortida de Costa, la junta directiva quedarà igual, només hi haurà un canvi de president. Com que el nou president, Jordi Peraferrer, no estava dintre de la directiva, el club, a través d’una assemblea de socis, convocarà unes noves eleccions per començar de zero. Actualment, només hi ha una candidatura que s’hi hagi presentat, l’actual.

Costa, que ja va pujar com a jugador a 1a catalana fa alguns anys, també ha valorat els darrers dos cursos plens d’èxits del primer equip: “Ja va començar amb l’ascens de l’any passat a 3a FEF, que no era un objectiu. I ara, la intenció era salvar-nos, i hem acabat a tres punts del play-off amb l’Aday”. Al Nou Miramar to va rodat.

Projecte per presidir la FCF

A.M.

El motiu pel qual Josep Costa deixa la presidència de l’Escala és que presentarà una candidatura a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, ara presidida per Joan Soteras. El ja expresident del club empordanès admet que té una llista que li fan suport amb “cares conegudes” i “molt potents” que molt aviat descobrirem. Tot i que encara queden dos anys i mig per a les eleccions, hi ha la incertesa de la possible inhabilitació de Soteras del seu càrrec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)