2a divisió FEF

L’Olot firma el retorn de Pol Ballesté a la porteria

L’Olot ha anunciat el seu tercer fitxatge i es tracta d’un retorn a la plantilla després de tres anys. Pol Ballesté tornarà a defensar la porteria del conjunt de la Garrotxa després que ja ho fes entre el 2019 i el 2021 amb actuacions de mèrit i convertint-se en un futbolista vital en el millor Olot de Raúl Garrido, un equip que va lluitar per accedir al play-off d’ascens a segona A fins que la pandèmia del coronavirus ho va aturar tot.

Pol Ballesté arriba procedent del Torrent, el seu últim equip en el grup tercer de segona B –els anterior sortint de l’Olot van ser el Melilla i la Cultural Leonesa–. El futbolista torna al club per ser el porter titular de l’equip dirigit per Pedro Dólera i aportar veterania tot i els seus 28 anys, qualitat sota pals, reflexes i un joc de peus brillant: “Estic molt feliç de tornar a casa i a Olot. Vaig ser molt feliç al club i sabia que tard o d’hora acabaria de nou aquí. Tinc moltes ganes de començar, retrobar-me amb antics companys, conèixer els nous i veure la gent del club”, ha comentat el porter als mitjans del club.

“Estic convençut que serà un any il·lusionant. És una categoria molt complicada però segur que amb treball i professionalitat aconseguirem tot allò que ens proposem”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.