Territorial

La Unió haurà de remuntar a Vilatenim si vol ser a Tercera (3-1)

L’Atlètic Lleida ha pres avantatge en l’anada de la final de promoció d’ascens a la 3a divisió FEF, derrotant el Figueres per 3-1. Tot i el resultat advers, el Figueres encara té opcions de remuntar en la tornada; haurà de guanyar per dos gols si vol igualar l’eliminatòria. No es tindrà en compte la classificació i en cas d’empat del global, s’anirà a la pròrroga i als penals.

El primer temps ha estat dominat pels lleidatans, que han obert el marcador al minut 30 i han disposat d’ocasions importants com una rematada al travesser en la sortida d’un córner. Els intents del Figueres per atacar han estat escassos, centrant-se més a defensar i amb alguna imprecisió a darrere.

A la segona part, l’Atlètic Lleida ha augmentat l’avantatge amb un penal transformat per Peque al minut 56, després de ser repetit per invasió de l’àrea. El Figueres ha intentat reaccionar ràpidament amb rematades de Marc Bech i Khalid, però sense èxit.

Un moment important ha arribat al minut 65, quan Alex Sánchez ha vist com el porter local aturava el seu xut. Poc després, Ayoub ha rematat de cap en un córner, però sense encert. Al minut 66, un gol de l’Atlètic Lleida ha estat anul·lat per fora de joc.

El partit s’ha trencat amb els de Vidal focalitzats en atacar amb Moha de pivot i cap dels equips ha establert un domini clar al mig del camp. Una greu errada, precisament de Moha, ha permès a Adri Motes interceptar la pilota i assistir a Koné, que ha marcat el tercer gol. El Figueres ha tingut alguna oportunitat, però no ha pogut superar la defensa lleidatana.

En temps de descompte, Àlex Sánchez ha anotat el gol de l’esperança per al Figueres, clavant la pilota a l’escaire. El Figueres haurà de millorar considerablement en el partit de tornada per tenir opcions d’ascens, necessitant guanyar per dos gols per igualar l’eliminatòria. Vilatenim dictarà sentència.