1a divisió FEF

El Barça Atlètic es planta a la final del play-off amb una remuntada frenètica (5-3)

Ascens 2a A Un hat-trick d’Unai Hernández en cinc minuts ha valgut per remuntar el 0-2 inicial contra l’Eivissa

El filial culer jugar amb l’avantatge d’haver aconseguit un resultat d’1-2 en l’anada a Eivissa, i tot i haver sortit millors han estat els balears els primers a avançar-se- 0-2 al minut 44’, però just abans del descans a l’afegit, Marc Guiu ha fet el 2-1 que empatava el marcador global. A la tornada Pau Víctor ha fet el gol de l’empat i tot seguit, Unai Hernández amb un hat-trick en cinc minuts ha deixat sense paraules als balears.

Els blaugranes amb el marcador a favor han sortit millors que els balears. Durant els primers minuts els locals han estat els dominadors del partit i els únics creadors d’ocasions. Unai i Pau Víctor han estat els primers a crear perill i els ha seguit Marc Guiu que ha fet treballar de valent a Reynet per aturar el seu xut. Al 17’ de joc, ha arribat el primer moment de perill dels visitants, amb un centre de Soko que no ha trobat rematador. Només un minut després arribava el gol de l’Eivissa.

Javi Jiménez ha centrat un servei de banda enviant-lo dins l’àrea i ha aparegut bé Marc Vidal aturant una primera rematada, però, atent, ha arribat Escassi i ho ha acabat inaugurant el marcador i empatant l’eliminatòria. A partir d’aquesta primera diana el partit s’ha igualat. El Barça ha tornat a tenir ocasions de la mà del pitxitxi de la lliga, Pau Víctor, però els de les illes també han continuat arribant a la porteria de Marc Vidal.

Ocasions a dues bandes, però, just abans del descans ha arribat el segon dels eivissencs. Torna a aparèixer Escassi amb una primera rematada de cap que treu x, però la pilota queda morta i el mateix Escassi l’envia al fons de la xarxa fent el segon pels visitants i posant-los per davant en el resultat global (2-3).

Abans del descans, però, els culers no han volgut marxar sense dir la seva. Centrada d’Unai Hernández que remata Marc Guiu de cap i fa marxar els balears al vestidor amb l’empat al marcador global (3-3) i el cap cot.

A la represa, el partit ha continuat igualat, però ha arribat el pitxitxi, Pau Víctor per fer un golàs, amb una primera finta i després un gran xut amb l’esquerra des de la línia de l’àrea. Diana que els ha servit per empatar el partit al Johan i avançar-se en el marcador global (52’).

I encara en quedava molt. El Barça ha sortit molt millor en aquesta segona meitat. El gol just abans del descans ha deixat tocats els balears i del tot amunt als culers. Després del segon gol dels locals ha arribat el tercer, el de la remuntada, firmat per Unai Hernández que ha aprofitat un refús dels visitants (57’).

Minuts després el Johan embogia encara més perquè arribava el quart, Unai Hernández repetia com a golejador. Marc Guiu robava la cartera a un dels eivissencs prop l’àrea per entrar i assistir a Unai Hernández i fer el seu doblet personal (60’). I no, el Johan no havia embogit prou, Marc Guiu ho provava en prim era instància en una gran filtrada de Moha, però Guiu xocava amb Reynet sota pals i Unai, atent arribava per fer un hat-trick en 5 minuts (62’).

Per si el partit no era prou emocionant l’Eivissa ha marcat el tercer amb un xut enverinat ha passat per sobre Marc Vidal, ha rebotat amb el travesser i ha acabat entrant (65’). I just després Unai Hernández i Marc Guiu abandonaven el terreny de joc ovacionats. Àngel Alarcón, que feia poc que havia entrat, també ha hagut de marxar per molèsties.

I les cames, tant les dels blaugranes com les dels eivissencs ja no han donat per més. El partit ha acabat 5-3 amb un global de 7-4. Per tant, els de Rafa Márquez passen a la següent i última fase de l’ascens a 2a A. El rival el sabran demà depenent de qui guanyi l’eliminatòria entre la Ponferradina i el Còrdova.