3a divisió FEF

L’Hospitalet es jugarà l’ascens a 2a divisió FEF contra el Moscardó

Els riberencs jugaran l’anada a casa i la tornada al camp dels madrilenys, cinquens del seu grup

L’Hospitalet va fer bona la seva segona posició en la lliga regular de 3a divisió FEF per guanyar la fase territorial del play-off amb una victòria èpica contra el Badalona, després d’empatar en l’anada (1-1) i de guanyar en la tornada a casa amb un gol d’Albert López en el temps afegit (1-0). Els riberencs estan a només un pas d’aconseguir l’ascens a 2a divisió FEF i aquest migdia han conegut qui serà el seu rival en la final del play-off, el Moscardó. No serà un rival fàcil per a l’Hospitalet, i és que el Moscardó ve d’acabar cinquè classificat del grup madrileny de 3a divisió FEF, un dels més difícils juntament amb el català, i ha eliminat en el play-off d’ascens al Móstoles i al Leganés B.

L’Hospitalet haurà de superar una altra dificultat, i és que haurà de jugar l’anada a casa aquest cap de setmana, el 15 o 16 de juny, i la tornada a domicili el 22 o 23 de juny. Els horaris definitius encara s’han de confirmar.

Del possible ascens de l’Hospitalet a 2a divisió FEF n’estan pendents altres equips del futbol català per evitar un descens compensat, i és que si els riberencs pugen faran que la Pobla de Mafumet es quedi a 3a divisió FEF, el Santboià a Lliga Elit, el Bosc de Tosca a 1a catalana i el Rubí Athletic a 2a catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)