2a divisió FEF

L’Olot suma a Pau Salvans en l’atac

2a divisió FEF L’extrem dret és un vell conegut de Pedro Dólera, amb qui va coincidir dos anys al Prat

L’Olot de Dólera continua confeccionant la plantilla i avui ha anunciat l’arribada d’un vell conegut del tècnic olotí: Pau Salvans. L’extrem dret arriba procedent del Terrassa, on ha jugat aquesta última campanya, però els dos anys anteriors els va jugar al Prat, sota les ordres de Pedro Dólera.

El davanter de Gualba es va formar a la pedrera de l’Espanyol i amb 19 anys va debutar amb el filial perico el curs 18-19 a 2a B. Després de dos anys va aterrar a Llagostera (20-21), quan militava a 2a B i amb quin va guanyar la Copa Federació. Un any després va marxar al Prat, a 2a FEF, on es va trobar amb Dólera i s’hi va quedar dos anys, fins aquest curs que ha vestit la samarreta del Terrassa també a 2a FEF.

El futbolista de 25 anys aquest any ha jugat 32 partits de 34 jornades. Ha estat titular en 14 partit i ha anotat 4 dianes. Ara, arriba al conjunt garrotxí per complementar la davantera amb la renovació de Marc Mas i el fixatge de Chema Moreno. A més, és la cinquena firma comptant, Moreno, Salvans, el retorn de Ballesté sota pals, el defensa Robert Costa i el migcampista David López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)