Territorial

Remuntar per tornar allà on toca

Ascens a 3a FEF. El Figueres rep l’Atlètic Lleida (16 h) obligat a remuntar el 3-1 de l’anada per pujar

Dues temporades fora de tercera divisió FEF ja s’han fet prou llargues i el Figueres no vol perdre més temps lluny de les categories estatals. Avui és el dia de posar fi a aquest calvari, però no serà gens fàcil, i és que la Unió haurà de remar amb el resultat en contra. La derrota en l’anada de la final del play-off d’ascens al camp de l’Atlètic Lleida (3-1) suposa una llosa que els figuerencs hauran de superar aquesta tarda a Vilatenim (16 h), on de ben segur es viurà un dels millors ambients dels últims anys. Si el Figueres guanya de tres gols aconseguirà l’ascens, mentre que si guanya per dos forçarà la pròrroga, i si persisteix l’empat, els penals. I és que, a diferència d’altres casos, el fet d’haver acabat en millor posició en la lliga no li dona cap avantatge, a la Unió.

Només hi ha una carta que valgui, i és la de remuntar. L’obligació de guanyar de dos gols per, com a mínim, poder forçar la pròrroga farà que els de Roger Vidal hagin de sortir a l’atac sense gaires contemplacions, però sempre vigilant l’esquena, i és que concedir un gol pot ser definitiu. L’escenari no és senzill, però podria haver estat pitjor si en el temps afegit del partit d’anada Alexis Sánchez no hagués signat el 3-1 definitiu.

El Figueres, cinquè en la lliga regular, sap quin és el camí per superar l’Atlètic Lleida, sisè, a Vilatenim, i és que en el duel de lliga els figuerencs van guanyar 1-0. Avui, però, aquest resultat no serviria, així que no hi ha cap més opció que arremangar-se i fer un dels millors partits de l’any. El premi, un ascens desitjat i necessari, s’ho val.

GUANYAR DE TRES

En cas d’empat en el global hi haurà pròrroga, i si persisteix l’empat, penals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.