3a divisió FEF

L’Hospitalet reacciona i es jugarà l’ascens a Madrid (1-1)

Els riberencs, que han començat perdent, s’han refet amb el gol de l’empat, obra de Montori (35’), i es jugaran l’ascens a 2a divisió FEF en la tornada al camp del Moscardó

L’Hospitalet empata a casa contra el Moscardó (1-1), cinquè classificat del grup 7 de 3a divisió FEF, i es jugarà el diumenge 23 de juny (12h) l’ascens a 2a divisió FEF a l’estadi Román Valero. Amb el resultat de l’anada, la tercera i definitiva eliminatòria del play-off queda del tot oberta i es resoldrà en el partit de tornada a Madrid.

Els visitants han obert la llauna aviat gràcies a una bona acció individual de Messoussi, que ha arribat fins a línia de fons i ha penjat una centrada al segon pal que ha estat rematada per Nader i que ha agafat Aliaga a contrapeu sota pals (0-1, 18’).

No obstant això, la reacció no s’ha fet esperar gaire, i els locals han empatat després que Montori, habilitat per una precisa passada filtrada de Joel Lasso, superés el porter Guille Pérez i enviés la pilota al fons de la porteria (1-1, 35’). El marcador ja no s’ha mogut al llarg d’una segona meitat ensopida en què als dos conjunts els ha costat generar ocasions de perill amb claredat.

Després d’haver superat el Prat (3-1) i el Badalona (2-1) en les dues primeres rondes de la promoció, els de Joan Sánchez, que encadenen 10 partits sense conèixer la derrota entre lliga regular i les eliminatòries d’ascens (8 triomfs i 2 empats), buscaran la setmana vinent pujar a la quarta categoria estatal després d’haver competit les darreres tres temporades a 3a divisió FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)