Eurocopa

La solució de tota la vida

Grup D. Wout Weghorst, punta de gairebé dos metres, dona la victòria als Països Baixos quan només feia dos minuts que era a la gespa

Polònia 1 Països Baixos 2

POLÒNIA:Szczesny; Frankowski, Bednarek, Salamon (Bareszynski, 86’), Kiwior, Zalewski; Zielinski (Piotrowski, 77’), Romanczuk (Slisz, 55’); Urbanski (Swiderski, 55’), Buksa i Szymanski (Moder, 46’).PAÏSOS BAIXOS:Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké (Van de Ven, 87’); Schouten, Veerman (Malen, 62’), Reijners; Simons (Wijnaldum, 62’), Memphis (Frimpong, 81’) i Gakpo (Weghorst, 81’).GOLS:1-0 (16’) Buksa. 1-1 (29’) Gakpo. 1-2 (83’) Weghorst.ÀRBITRE:Soares Dias (portuguès).T.G.:A Veerman, dels Països Baixos.T.V.:Cap.

Els Països Baixos van iniciar amb bon peu el seu camí en l’Eurocopa. I és que el combinat entrenat per Ronald Koeman va estrenar-se amb triomf (1-2) contra Polònia, en un duel en què va haver de suar per culminar una remuntada que no es va produir fins al tram final amb el gol de Wout Weghorst (83’), quan només feia dos minuts que era a la gespa. Koeman, com a últim argument per intentar desencallar l’enfrontament, va optar per la solució de tota la vida, treure un 9 gros, per fixar centrals, carregar àrea i rematar pilotes, i li va sortir a la perfecció. En la primera pilota que va tocar, l’ariet de gairebé dos metres d’alçada (197 centímetres) que juga en el Hoffenheim va caçar dins de l’àrea una passada d’Aké i va resoldre.

Polònia, sense el lesionat Lewandowski, va quedar-se sense botí. Els de Michal Probierz van competir, com acostumen, i van posar-ho difícil als oranje, més encara amb la diana inicial de Buksa (16’), relleu a la punta de llança del davanter del Barça, que va rematar de cap un córner centrat per Zielinski. La resposta neerlandesa va arribar de seguida, via Gakpo (29’), que amb un xut des de fora de l’àrea que va desviar la defensa va empatar un matx que va decantar finalment l’aparició de Weghorst al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)