Eurocopa

Eslovènia sorprèn en el dia d’Eriksen

Eslovènia 1 Dinamarca 1

ESLOVÈNIA:Oblak; Karnicnik, Dkusic, Bijol, Janza; Stojanovic (Verbic, 67’), Cerin, Elsnik (Stankovic, 75’), Mlakar (Celar, 75’); Sesko (Kurtic, 94’) i Sporar (Brekalo, 94’).DINAMARCA:Schmeichel; Bah, Andersen, Christensen, Vestergaard, Kristiansen (Maehle, 78’); Hojbjerg (Norgaard, 83’), Hjulmand (Delaney, 89’), Eriksen; Wind (Poulsen, 83’) i Hojlund (Dolberg, 83’).GOLS:0-1 (17’) Eriksen. 1-1 (77’) Janza.ÀRBITRE:Sandro Schärer (suís).T.G.:A Stojanovic i Celar d’Eslovènia; a Hjulmand, de Dinamarca.T.V.:Cap.

Christian Eriksen va protagonitzar, ahir, una d’aquelles estampes inoblidables que deixa el futbol. Tres anys després de l’ensurt que va tenir en la passada Eurocopa, en què la seva vida va perillar per un problema cardíac, el futbolista danès va tornar al torneig i ho va fer amb un gol, que va servir per posar per davant Dinamarca contra Eslovènia. Tot i això, el conjunt eslovè va fer saltar la sorpresa, i en els instants finals va establir l’empat (1-1) via Janza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)