Eurocopa

La Portugal de ‘Bob’ arrenca

Grup F. El combinat orientat per Robert Martínez s’estrena en l’Eurocopa contra la República Txeca. És la sisena participació en el torneig de CR7

Portugal República Txeca

PORTUGAL:Diogo Costa; Cancelo, Antonio Silva, Ruben Dias, Nuno Mendes; Palhinha, Vitinha, Bruno Fernandes; Bernardo SIlva, Cristiano Ronaldo i Rafael Leao.REPÚBLICA TXECA:Kovar; Coufal, Krejci, Holes, Zima, Jurasek; Barak, Soucek, Provod; Hlozek i Schick.ÀRBITRE:Marco Guida (italià) amb Paolo Valeri (italià) al VAR.ESTADI:Leipzig Stadium (40.000 espectadors).HORARI i TV:21 h (La 1).

Turquia Geòrgia

TURQUIA:Günok; Celik, Demiral, Bardakci, Kadioglu; Çalhanoglu, Özcan; Arda Güler, Kökcü, Aktürkoglu; i Yilmaz.GEÒRGIA:Mamardashvili; Kakabadze, Kvirkvelia, Kashia, Dvali, Shengelia; Kiteishvili, Chakvetadze, Kochorashvili; Kvaratskhelia i Mikautadze.ÀRBITRE:Facundo Tello (argentí) amb Juan Martínez Munuera (espanyol) al VAR.ESTADI:Westfalenstadion (62.000 espectadors).HORARI i TV:18 h (La 2 / TDP).

Portugal és l’última de les aspirants a presentar-se a l’Eurocopa. El combinat que entrena el català Robert Martínez s’estrena aquesta nit (21 h) contra la República Txeca, just després que Turquia i Geòrgia (18 h), els altres rivals que té en el grup, s’hagin vist les cares. L’equip lusità s’entreveu com el favorit a ser primer de grup, ja que té una plantilla molt potent, amb peces com ara Rúben Dias, Bernardo Silva, Vitinha, Bruno Fernandes, Rafael Leão, Gonçalo Ramos i, també, els culers aquest curs João Félix i Cancelo. Indiscutible per a Robert Martínez és Cristiano Ronaldo, que als 39 anys disputarà la sisena Eurocopa de la seva trajectòria, cosa que no ha fet ningú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)