Eurocopa

Càstig excessiu per Geòrgia en el debut contra Turquia (3-1)

Geòrgia ha jugat el primer partit de la seva història en una gran cita de seleccions i ha perdut. 3-1 contra Turquia, un marcador exagerat, tenint en compte que el combinat entrenat per Willy Sagnol s’ha mostrat sempre competitiu i que quan perdia 2-1, en el tram final, ha estavellat dues pilotes al pal i ha malbaratat una altra ocasió claríssima. El tercer dels turcs ha arribat a l’última jugada del partit, amb el porter Mamardashvili anant a rematar l’últim córner.

El duel ha estat vibrant, farcit d’alternatives i ambmoments per tots dos. Ha començat manant Turquia, entrenada per Vicenzo Montella, que ha protagonitzat una primera mitja hora d’arribades, liderada per dos joves com Arda Güler (Real Madrid) i Kenan Yildiz (Juventus). Qui ha obert la llauna ha estat Mert Müldür (25’), que s’ha tret del barret una volea imparable des de fora de l’àrea. La reacció de Geòrgia, que li ha costat entrar, ha arribat via Georges Mikautadze (32’), interessant davanter del Metz, que ha rematat una centrada de Giorgi Kochorashvili, migcampista del Llevant que ha fet un partidàs.

El resultat s’ha decantat entrada la segona meitat, amb un altre golàs de Turquia, ara d’Arda Güler (65’), que amb un xutàs des de fora de l’àrea que s’ha allotjat a l’escaire, ha tornat a avançar els seus. Fins al final, ha remat Geòrgia, amb un pal de Kochorashvili, un altre de Kvaratskhelia, però no ha encertat. En la última jugada, Kerem Aktürko?lu (97’), després d’una cavalcada sense oposició amb tots els georgians a àrea rival, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)