Eurocopa

Portugal guanya al minut 92 contra la República Txeca (2-1)

Li ha anat de ben poc a Portugal, un dels grans aspirants al títol, de començar l’Eurocopa amb ensopegada.Al límit, ha anat el combinat que entrena Robert Martínez, que després de 90 minuts d’embús i espessor contra la República Txeca en què ha tocat poca cosa, ha decidit treure per al temps afegit a Pedro Neto i a Francisco Conceição, i, quan només duien dos minuts a la gespa, tots dos, han fabricat el gol del triomf, obra del fill de Sergio Conceição, l’ex jugador i ara tècnic del Porto, on l’entrena.

Li ha costar molt al conjunt lusità doncs imposar-se (2-1) a la República Txeca, que s’ha endreçat bé, a prop de la seva àrea a l’espera del moment. I aquest ha arribat, a la segona meitat quan Provod (62’) ha fet saltar la sorpresa posant per davant als txecs amb un bon xut des de la frontal de l’àrea. No se’n sortia Portugal, però una desafortunada acció entre el porter Stanek i Hranác (69’) ha acabat en autogol del defensa. Els lusitans s’hi han ficat, però els hi ha faltat molt futbol i Cristiano Ronaldo, voluntariós, a la punta de llança, és molt lluny ja, amb 39 anys, de la millor versió. Tampoc Bernardo Silva, ni Bruno Fernandes, han estat massa fins. Joao Félix no ha jugat.

Al final, han emergit Neto i Conceição (92’), que amb ajuda de Hranác, que ha completat una nit personal per oblidar amb un pèssim refús a la centrada de Neto, han decidit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)