Eurocopa

Musiala i Gündogan impulsen Alemanya als vuitens (2-0)

Grup A. L’amfitriona és la primera selecció classificada per a la següent fase

Alemanya 2 Hongria 0

ALEMANYA:Neuer, Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt, Andrich (Emre Can, 72’), Kroos, Musiala (Fürich, 72’), Gündogan (Undav, 84’), Wirtz (Sané, 58’), Havertz (Fullkrug, 58’).HONGRIA:Gulácsi, Dárdai, Orbán, Fiola, Bolla (Ádám, 75’), Adam Nagy (Kleinheisler, 64’), Schäfer, Kerkez (Zsolta Nagy, 75’), Sallai (Csoboth, 87’), Szoboszlai, Varga (Gazdag, 87’).GOLS:1-0 (22’) Musiala. 2-0 (67’) Gündogan.ÀRBITRE:Danny Makkelie (Països Baixos). T.G.: a Rüdiger, Mittelstadt, Varga i Csoboth.PÚBLIC:Stuttgart Arena davant uns 51.000 espectadors.

Alemanya continua caminant amb pas ferm en la seva Eurocopa. Després de la maneta de gols que li va endossar a Escòcia en el partit inaugural, avui ha superat Hongria per 2-0, un resultat que li serveix per convertir-se en la primera selecció matemàticament classificada per als vuitens de final.

L’amfitriona ha sumat el 6 de 6, al ritme de Jamal Musiala i Ilkay Gündogan. El jugador del Barça ha sentenciat el partit amb el seu gol en el minut 67’, després d’una centrada de Mittelstädt. El jove jugador del Bayern havia fet el primer gol del partit en el minut 22, el seu segon gol en aquesta Eurocopa.