Eurocopa

Jovic rescata Sèrbia i deixa Eslovènia amb la mel als llavis (1-1)

Grup C

Eslovènia 1 Sèrbia 1

ESLOVÈNIA:Oblak, Karnicnik, Drkušic, Bijol, Janža, Stojanovic (Verbic, 76’), G. Cerin, Elšnik, Mlakar (G. Stankovic, 65’), Šporar, Šeško (Vipotnik, 76’).SÈRBIA:Rajkovic, Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic, Živkovic (Birmancevic, 82’), Ilic, Lukic (S. Milinkovic-Savic, 64’), Mladenovic (Gacinovic, 46’), Tadic (Samardžic, 82’), Vlahovic (Jovic, 64’), Mitrovic.GOLS:1-0 (69’) Karnicnik. 1-1 (95’) Jovic.ÀRBITRE:Istvan Kovacs (Romania). T.G.: a Janža, Vipotnik, Mladenovic, Lukic, Jovic i Gacinovic.ESTADI:Uns 66.000 espectadors al Munic Arena.

Un gol en el minut 95 ho pot regirar absolutament tot. Que ho preguntin a Eslovènia. La cara de Jan Oblak després del gol de cap de Luka Jovic a la sortida d’un córner en l’última acció del partit representa la frustració de tot un país. Eslovènia acariciava una victòria històrica, la seva primera en una Eurocopa, i ja tocava els quarts de final amb la punta dels dits, impulsada pel gol del seu lateral dret, Zan Karnicnik (69’), però el gol de Jovic la deixa amb la mel als llavis.

L’1-0 deixava Sèrbia fora de l’Eurocopa, però el gol de Jovic i l’1-1 final dona vida a una selecció que ara s’ho jugarà tot en l’última jornada contra Dinamarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)