Eurocopa

Anglaterra suma, però no carbura (1-1)

Grup C

Dinamarca 1 Anglaterra 1

DINAMARCA:Schmeichel, Andersen, Christensen, Vestergaard, Maehle, Hjulmand (Noorgard, 83’), Hojbjerg, Kristiansen (Bah, 57’), Eriksen (Skov Olsen, 83’), Hojlund, Wind (Damsgaard, 57’).ANGLATERRA:Pickford, Walker, Stones, Guéhi, Trippier, Rice, Alexander-Arnold (Gallagher, 55’), Saka (Eze, 69’), Bellingham, Foden (Bowen, 69’), Kane (Ollie Watkins, 69’).GOLS:0-1 (18’) Kane. 1-1 (33’) Hjulmand.ÀRBITRE:Artur Soares Dias (Portugal). T.G.: a Vertergaard, Norgaard, Gallagher.ESTADI:Uns 47.000 espectadors al Frankfurt Arena.

Anglaterra continua sense convèncer en aquesta Eurocopa. Bellingham va donar els tres punts en el primer partit contra Sèrbia, però avui la selecció dirigida per Gareth Southgate no ha passat de l’empat contra Dinamarca (1-1).

Harry Kane havia estat l’heroi en l’últim precedent entre Anglaterra i Dinamarca, amb un gol en la pròrroga en les semifinals del 2021, i avui també ho hauria pogut ser perquè un gol seu en el minut 18 ha avançat els britànics. Kane ha culminat una bona acció per banda de Walker, que li ha robat la cartera a Kristiansen i ha acabat posant una pilota dins l’àrea que el davanter del Bayern no ha desaprofitat. Però Kane també ha estat protagonista en negatiu en el gol de Dinamarca. Una pèrdua de pilota seva en la sortida ha generat el gol dels danesos, obra de Hjulmand, amb un gran xut llunyà que ha sorprès Pickford (34’).

L’empat final ho deixa tot obert en aquest grup C.