Eurocopa

Ucraïna remunta contra Eslovàquia i Rebrov respira (1-2)

Grup E

Eslovàquia 1 Ucraïna 2

ESLOVÀQUIA:Dubravka, Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko (Obert, 67’), Kucka, Lobotka, Duda (Strelec, 60), Schranz (Sauer, 86’), Bozenik (Beres, 60’) i Haraslin (Suslov, 67’).UCRAÏNA:Trubin, Tymchyk, Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko, Shaparenko (Tavolierov, 92’), Brazhko (Sydorchuk, 85’), Sudakov, Yarmolenko (Zubkov, 67’), Dovbyk (Yaremchuk, 67’) i Mudryk (Malinovsky, 85’).GOLS:1-0 (17’) Schranz. 1-1 (54’) Schaparenko. 1-2 (80’) Yaremchuk.ÀRBITRE:Michael Oliver (Anglaterra). T.G.: a Yaremchuk.PÚBLIC:Uns 47.000 espectadors al Düsseldorf Arena.

Ucraïna havia de guanyar avui a Düsseldorf per continuar viva en aquesta Eurocopa i ho ha fet. La victòria contra Eslovàquia per 1-2 la situa de nou dins la cursa per intentar ser a vuitens dins un grup E molt igualat que demà al final del dia podria tancar-se amb tots quatre equips empatats a 3 punts si Bèlgica és capaç de vèncer contra Romania.

Rebrov ha revolucionat l’onze després del desastre del primer dia contra Romania i homes com Lunin i Tsygankov s’han quedat sense minuts en aquest segon partit. No ha estat un triomf fàcil d’Ucraïna, que ha hagut de remuntar el gol inicial de Schranz (17’), que també va marcar el dia de Bèlgica. Els gols de Shaparenko (54’) i Yaremchuk (80’) reactiven les il·lusions del combinat de Rebrov en el torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)