Eurocopa

Els galons de Krejci

El central, que va ser presentat pel Girona fa una setmana, va demostrar contra Portugal que està preparat per al més alt nivell

Els txecs estan obligats a guanyar Geòrgia per tenir possibilitats d’accedir als vuitens

Tot i que no va començar amb bon peu ja que Portugal li va remuntar una diana a favor que la va fer claudicar 2-1, la República Txeca no va deixar mala imatge contra la favorita a liderar el grup F, en què, a més, hi ha Turquia i Geòrgia. Amb una línia de tres centrals i dos carrilers per mirar de tenir profunditat i buscar un Schick qüestionat al seu país, com a principal referència, els txecs intentaran, sobretot en el duel d’avui contra Geòrgia i en el darrer contra Turquia, aplicar molt més dinamisme en el seu joc. Entre els tres centrals hi ha Ladislav Krejci –una peça indispensable per al seleccionador, Ivan Hasek–, flamant nou jugador del Girona, que ha pagat uns 12 milions d’euros –variables incloses– per un jugador diferent al qual es veuen unes qualitats que sorprendran més d’un aficionat. El fitxatge del club blanc-i-vermell ha situat el de Rosice com la incorporació més cara de la història del Girona, almenys de moment, una dada que no espanta un futbolista que ha demostrat que la lliga txeca li havia quedat molt petita.

Krejci ha jugat en total aquesta campanya 37 partits, en els quals ha fet onze gols i ha repartit sis assistències, unes dades inversemblants per a un defensa, que això sí, pot fer de pivot ja que no l’espanta jugar la pilota o ser un dels iniciadors de la sortida d’aquesta. En escenaris de LaLiga la cosa variarà per la pressió dels contrincants i la qualitat, però l’exjugador de l’Sparta de Praga està demostrant en l’Eurocopa que està preparat per a reptes com ara aturar Cristiano Ronaldo o tapar els forats que en el primer partit jugadors com Bruno Fernandes, Bernardo Silva i companyia intentaven generar a la defensa del país txec, que després de la derrota inicial ha de sumar el màxim de punts possible en les dues darreres jornades per accedir als vuitens. Per a Krejci, amb experiència en la Champions League, l’Europa League, la Conference League i també en l’àmbit internacional amb el seu país, l’Eurocopa és l’avantsala d’una nova aventura amb el Girona que el portarà a una nova cultura, un nou futbol i una lliga més competitiva. Segur que de les seves principals qualitats, com són el joc de peus, l’anticipació o la velocitat al tall, tot i la seva alçada, Míchel en traurà encara més virtuts per a un futbolista de només 25 anys que ha d’oferir encara el seu millor rendiment.

DE RÈCORD

Ladislav Krejci és el fitxatge més car de la història del Girona, amb 12 milions d’euros

VIRTUTS

Krejci té un bon joc de peus i una gran velocitat tot i la seva alçada, que el fa bo en el joc aeri
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)