Copa Amèrica

Yangel Herrera debuta a la copa Amèrica amb victòria

El futbolista del Girona Yangel Herrera ha tingut una participació activa en l’estrena amb victòria de Veneçuela en la copa Amèrica. La selecció vinotinto s’ha imposat a l’Equador (1-2) en un partit disputat a Santa Clara (Califòrnia). L’Equador ha arribat al descans amb avantatge, gràcies a un gol de Jeremy Sarmiento (40’), però en la segona part ha arribat la remuntada de Veneçuela, amb gols de Jhonder Cadiz (61’) i Eduard Bello (74’). Yangel ha estat titular al mig del camp i ha jugat pràcticament tot el partit, substituït ja en el temps afegit per Tomás Rincón (92’).

En l’altre partit del grup B, Mèxic ha superat Jamaica (1-0) gràcies a un gol de Gerardo Artega.