3a divisió FEF

L’Hospitalet es queda sense ascens al camp del Moscardó (3-1)

L’Hospitalet haurà de continuar competint a 3a divisió FEF. El conjunt riberenc ha perdut al camp del Moscardó en la tornada de l’eliminatòria definitiva per pujar a segona FEF (3-1).

Després de l’1-1 de l’anada, el conjunt madrileny s’ha endut l’ascens davant la seva afició. L’Hospitalet ha començat prou bé, però els madrilenys han anat creixent i han tingut molt a prop l’1-0 en dues ocasions, en què han estavellat la pilota al pal. Ha estat l’avís del gol, que ha arribat poc abans del descans, obra de Fran Sánchez.

L’Hospitalet buscava l’empat per dur el partit a la pròrroga, però li ha costat generar perill. I en una pèrdua al mig del camp, ha rebut la garrotada. Isaac ha creuat mig camp sense trobar oposició i ha batut Aliaga (71’). El 2-0 deixava molt costa amunt el partit per al conjunt de Joan Sánchez. El local Cuevas ha tret al límit una pilota que hauria alimentat les expectatives de remuntada de l’Hospitalet (79’). Els riberencs han arribat a veure porteria, en una rematada de Sehou anul·lada per fora de joc (81’). El Moscardó, però, no ha hagut de patir. I en el temps afegit, ha arrodonit la festa amb el 3-0, de Messouri (91’). L’Hospitalet només ha tingut temps de fer el gol de l’honor, de Pozo (92’).

Descens de la Pobla

La continuïtat de l’Hospitalet a tercera FEF provoca efectes en cadena d’equips que estaven pendents de si hi havia un altre ascens, a més del de l’Olot. La Pobla de Mafumet ha baixat a la lliga Elit, el Santboià ha caigut a primera catalana i el Bosc de Tosca, a segona catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)