Eurocopa

Hongria guanya i ha d’esperar; Escòcia està eliminada

Escòcia 0 Hongria 1

ESCÒCIA:Gunn; Raltson (McLean, 83’), Hendry, Hanley, McKenna, Robertson (Morgan, 89’); McGregor, McTominay, Gilmour (Christie, 83’), McGinn (Armstrong, 76’); i Che Adams (Shankland, 76’).HONGRIA:Gulácsi; Bolla (Csoboth, 86’), Botka, Orban, Dárdai (Szalai, 74’), Kerkez (Nagy, 86’); Schäfer, Styles; Sallai, Szoboszlai i Varga (Ádám, 74’).GOLS:0-1 (100’) Csoboth.ÀRBITRE:Facundo Tello (argentí).T.G.:a McTominay, d’Escòcia; a Orbán, Styles, Schäfer i Csoboth, d’Escòci’Hongria.T.V.:cap.

Hongria somia. El combinat magiar, que ahir, quan va arribar-se al minut 100 del partit contra Escòcia estava eliminat, té opcions ara de ser als vuitens de final. Una diana de Kevin Csoboth (100’) que li va donar la victòria (0-1), n’és la causa, ja que podria acabar passant a la següent fase com a un dels millors quatre tercers. Ha d’esperar. Qui ja ha fet les maletes és Escòcia, que amb la derrota està eliminada. Dolorós va ser el gol de Csoboth pels escocesos, que amb l’empat quedaven tercers i es mantenien amb opcions. Tot va decidir-se doncs en un final frenètic, amb un descompte llarguíssim, ja que el joc va aturar-se estona en el segon temps per un ensurt amb l’hongarès Barnabás Varga, que després d’una caiguda va quedar inconscient i va haver de ser evacuat amb ambulància. D’acord amb el què va informar la federació d’Hongria està estable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)