Copa Amèrica

Savinho millora Raphinha, però el Brasil no en fa prou

Copa Amèrica. La ‘canarinha’ comença amb un empat (0-0) contra Costa Rica en un matx en què el del Girona té impacte substituint al 70’ el del Barça

El blaugrana Raphinha i el blanc-i-vermell Savinho van iniciar el camí amb el Brasil en la copa Amèrica amb ensopegada. Empat (0-0) amb Costa Rica, en un enfrontament en què al conjunt entrenat per Dorival Junior li va costar crear ocasions davant d’un rival que es va endreçar bé a prop de la seva àrea, però en què, malgrat tot, en va acabar tenint de sobres per haver guanyat.

Sobretot va millorar a partir de l’entrada de Savinho al minut 70. El del Girona, que va rellevar a l’extrem dret un espès Raphinha, que va ser titular, va aglutinar el joc ofensiu de la canarinha i va ser un malson per a la defensa centreamericana En els 20 minuts que va tenir, Savinho va encarar, va arribar a línia de fons i va generar diverses situacions de gol en què ni ell ni els seus companys van afinar. No seria forassenyat, doncs, que el gironí fos titular en el pròxim duel del Brasil, dissabte contra el Paraguai, que va perdre en l’estrena (2-1) amb Colòmbia. L’altre brasiler del Girona, Yan Couto, no va jugar.