2a divisió FEF

L’Olot fitxa el migcampista Albert Torras

El conjunt garrotxí ha fet oficial el seu sisè fitxatge per la temporada vinent: Albert Torras. El vallesà arriba del Badalona Futur, on ha estat jugant les últimes dues temporades a 2a divisió FEF.

El migcampista es va formar als planters de l’Espanyol i el Barça i després va marxar al Regne Unit per jugar dues temporades al juvenil B del Wolves. Després va tornar i es va estar un any al filial del Malága. Un any després va passar per les filies del filial de Saragoosa amb qui av acabar debutant a 2a A. I els anys següents va passar per tot un reguitzell de clubs aragonesos i catalans: l’Ejea, el Lleida Esportiu, la penya Deportiva, el Calhorra fins el 22/23 que va aterrar a Badalona i, ara, a la Garrotxa.

El migcampista de 28 anys té un perfil polivalent que tant pot jugar de mitja punta com de doble pivot. El club compte amb la seva faceta ofensiva per ajudar a Marc Mas, Pau Salvans o Chema Moreno, que amb aquest últim han coincidit al Badalona Futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)