1a divisió FEF

Andreu dimiteix com a president del Nàstic

Amb el Nàstic paint encara el cop duríssim de quedar-se sense ascens en l’últim minut contra el Màlaga, Josep Maria Andreu ha anunciat que deixa la presidència del club. Andreu ha explicat que ja tenia “la decisió presa “molt abans de la final del play-off”, tal com recull l’agència EFE. “La meva gran il·lusió era deixar el Nàstic en el futbol professional i no ha pogut ser”, ha lamentat.

“Sento la impotència i la injustícia que vam ser testimonis més de 14.000 persones. Tristament, no ha estat la primera vegada: Llagostera, Vigo...”, ha dit el ja expresident del Nàstic sobre l’empat del Màlaga en l’afegit de la pròrroga que va deixar el seu equip sense l’anhelat ascens.

L’anunci de la dimissió del president arriba hores després que el club, en un comunicat, assegurés que acudirà a la justícia ordinària per demanar a l’àrbitre de dissabte passat contra el Màlaga i no descarta fer-ho per la via penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)