Territorial

Esports

Mor Alfons Calleja, exjugador del Girona, el Guíxols i el Vilobí

Un cop retirat va ser responsable esportiu del primer equip del Vilobí CF

L’exjugador de futbol Alfons Calleja Moyano, ha mort avui, a l’edat de 67 anys. Era un central de categoria, amb una bona planta, anava bé de cap i, sobretot, molt tècnic amb la pilota als peus i molt àgil de pensament. Va formar-se a les categories inferiors del Girona FC, a continuació va passar pel Sant Feliu de Guíxols i la temporada 80/81 va debutar amb el Vilobí Club de Futbol a la 2a regional. Va ser en aquesta entitat on Calleja va tenir més repercussió, sent part activa de dos ascensos (1a regional i Preferent) i plantant la llavor del que més endavant es coneixeria com l’època daurada del club, amb onze temporades consecutives a 3a divisió.

Després de penjar les botes, va fer-se empresari, sent el propietari d’una empresa de treball temporal. Paral·lelament, va mantenir-se a l’entitat esportiva com a secretari tècnic, al costat del president Josep Panella. La responsabilitat del primer equip la va mantenir fins a principis del nou segle. L’any 2004 el club va fusionar-se amb el Girona FC i va desaparèixer.

La cerimònia de comiat se celebrarà demà, a les 6 de la tarda, al tanatori de Salt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)