1a divisió

Luis Carrión canvia l’Oviedo pel Las Palmas

El tècnic català, Luis Carrión, ha estat nomenat nou entrenador del Las Palmas, un dels equips de primera divisió que no tenia encara cap persona al càrrec. Nascut a Barcelona, Carrión ha estat tècnic de l’Oviedo aquesta campanya, conjunt al qual ha portat fins a la final del play-off d’ascens a primera, eliminatòria que va perdre el diumenge contra l’Espanyol.

Carrión, de 45 anys, ha estat un clàssic de les banquetes de segona A en els darrers cursos dirigint equips com el Cartagena, el Numància o el Còrdova. El tècnic doncs farà el salt a la màxima categoria i firma un contracte de dues campanyes –fins al 2026– en un projecte que busca la consolidació total a la màxima categoria.

El barceloní acompanyarà a Francesc Xavier Garcia Pimienta com a únics entrenadors catalans a l’elit. Precisament Pimi ha estat l’últim entrenador que ha dirigit Las Palmas, equip al qual va ascendir des de segona A la campanya 2022/23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)