Eurocopa

Dortmund, capital per un dia

Vuitens. Alemanya i Dinamarca reeditaran avui a l’estadi del Borussia la final de Suècia 92, amb tot el país germànic mirant cap a Dortmund i amb l’amfitriona acceptant tota la pressió

Alemanya Dinamarca

ALEMANYA:Neuer, Kimmich, Rüdiger, Schlotterbeck, Mittelstädt, Andrich, Kroos, Musiala, Gündogan, Wirtz, Havertz.DINAMARCA:Schmeichel, Andersen, Vestergaard, Christensen, Kristiansen, Nørgaard, Eriksen, Højbjerg, Mæhle, Højlund, Wind.ÀRBITRE:Michael Oliver (Anglaterra).ESTADI:BVB Stadion Dortmund (81.365 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 1).

Tres partits menys i quatre finals al davant. A l’amfitriona no li cal calculadora. Té clars els números. Els comptes són fàcils. Nagelsmann i tot Alemanya somien tocar el cel de Berlín el dia 14.

Alemanya ha transmès grans sensacions fins ara, però a vuitens tot és una altra història. Comença un altre torneig. Partits a tot o res. Després de golejar Escòcia, superar amb suficiència Hongria i empatar contra Suïssa en el partit que decidia el primer lloc del grup A, ara la brúixola indica el nord. Dinamarca és el rival. Amb Tah sancionat, Schlotterbeck, el central del Dortmund, serà el soci de Rüdiger a l’eix. El mateix Rüdiger, Mittelstädt i Andrich estan advertits de sanció i si veuen una groga es perdrien un probable encreuament amb Espanya a quarts. També té sancionats i advertits Dinamarca. Hjulmand és baixa i Nørgaard, Mæhle, Vestergaard i Wind estan amenaçats. Els danesos ho han empatat tot i una amfitriona es torna a encreuar en el seu camí. A Wembley, el 2021, va ser Anglaterra qui va acabar amb les il·lusions daneses en semifinals. Ara, batalla a Dortmund. Gündogan contra Christensen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)