Eurocopa

Itàlia defensa títol i honor a Berlín contra Suïssa

Vuitens. L’actual campiona, en fase de metamorfosi, se la juga contra una Suïssa invicta

Suïssa Itàlia

SUÏSSA:Sommer, Schär, Akanji, Rodriguez, Stergiou, Xhaka, Freuler, Aebischer, Ndoye, Embolo, Vargas.ITÀLIA:Donnarumma, Darmian, Mancini, Bastoni, Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Cristante, Dimarco, Scamacca, Chiesa.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (Polònia).ESTADI:Olympiastadion de Berlín (74.667 espectadors).HORARI I TV:18 h (La 1).

Un gol de Niclas Füllkrug en el minut 92 en el Suïssa-Alemanya, en l’últim partit del grup A, i un gol encara més agònic de Mattia Zaccagni en el minut 98 en el Croàcia-Itàlia, en l’últim partit del grup B, han unit els camins de Suïssa i Itàlia en aquests vuitens de final. L’azzurra sense el sancionat Calafiori i els helvètics sense Widmer, dues baixes importants. En la fase de classificació de l’Eurocopa del 2021, Itàlia va endossar un 3-0 a Suïssa, a Roma. Més igualtat es preveu avui a Berlín. Suïssa arriba a la cita invicta en el torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)