Eurocopa

Bellingham i Kane rescaten Anglaterra (2-1)

Vuitens

A Gareth Southgate ja l’esperaven a la plaça del poble, però la soga haurà d’esperar. Jude Bellingham i Harry Kane han rescatat Anglaterra del desastre amb un gol en el minut 95 de partit i un altre en el primer minut de la pròrroga.

Eslovàquia ha fregat l’heroïcitat. El gol de Schranz, que diu adeu al torneig havent marcat tres gols en quatre partits, semblava que enviaria la subcampiona de l’última Eurocopa cap a casa, però en l’últim instant del partit una genialitat de Bellingham ha salvat Anglaterra. Golàs de tisora.

El gol se li havia resistit a Anglaterra fins aleshores. Declan Rice havia estavellat una pilota al pal en el minut 80 i a Phil Foden li havien anul·lat un gol al minut 50 per fora de joc del jugador del City que no ha pogut celebrar la seva recent paternitat amb gol, però sí amb la classificació per als quarts de final. El gol de la victòria l’ha marcat Kane, amb el cap.

Anglaterra i Suïssa s’enfrontaran als quarts dissabte a Düsseldorf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)