Territorial

El CF Damm tanca la temporada amb Edu Expósito de padrí

E tradicional sopar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm posava el punt final a la temporada esportiva del CF Damm, amb la presència de jugadors, jugadores, tècnics i empleats. El club va fer un reconeixement als equips que han assolit èxits, entre els quals destaquen l’infantil B, l’aleví B i l’aleví C, tots tres campions de lliga.

El padrí d’honor de l’acte va ser el jugador de l’Espanyol Edu Expósito, cerveser la temporada 2014/15, any en què va arribar als quarts de final de la copa amb el juvenil A. Expósito, juntament amb el president Ramon Agenjo, va fer entrega de les samarretes i rellotges personalitzats als jugadors i jugadores que acaben l’etapa de futbol base al club, i que afrontaran ara el salt al futbol amateur o professional. El CF Damm té com a pròxim gran repte la inauguració de la seva ciutat esportiva, on els equips s’entrenaran a partir de la pròxima pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)