Eurocopa

Un doblet de molt valor

Vuitens. Els dos gols de Demiral donen l’accés als quarts de final a Turquia en un partit vibrant contra la selecció austríaca

Àustria 1 Turquia 2

ÀUSTRIA:Pentz, Posch, Danso, Lienhart (Wöber, 64’), Mwene (Prass, 46’), Seiwald, Laimer (Grillitsch, 64’), Baumgartner, Schmid (Gregoritsch, 46’), Sabitzer, Arnautovic.TURQUIA:Gunok, Muldur, Demiral, Bardakci, Kadioglu, Ayhan, Yuksek (Özcan, 58’), Kokcu (Kahveci, 83’), Guler (Yokuslu, 78’), Yildiz (Akturkoglu, 78’), Yilmaz. .GOLS:0-1 (1’) Demiral. 0-2 (59’) Demiral. 1-2 (66’) Gregoritsch.ÀRBITRE:Soares Dias.TG:Als austríacs Schmid i Lienhart, i als turcs Kokcu i Yuksek.ESTADI:38.305 espectadors al Red Bull Arena de Leipzig.

Turquia va accedir als quarts de final en un partit vibrant contra Àustria gràcies a un doblet del defensa Merih Demiral, que va marcar el seu primer gol al cap de 57 segons de joc després d’enviar al fons de la xarxa una pilota que havia quedat morta dins l’àrea (0-1, 1’). Minuts més tard, es repetia la seqüència i Demiral, que es va enlairar més que ningú, va obtenir el seu doblet amb una rematada de cap (0-2, 59’). L’alegria turca va durar poc, perquè Gregoritsch va escurçar la diferència aviat en un altre servei de cantonada (1-2, 66’). Així doncs, Àustria s’acomiada del torneig després de signar un bon paper i es queda a les portes de classificar-se per als quarts, fita que mai ha assolit. Per la seva banda, Turquia, que s’enfrontarà als Països Baixos, queda a un sol triomf d’igualar el seu sostre en l’Eurocopa, les semifinals del 2008.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)