Més futbol

Cinc catalanes en la llista definitiva pels Jocs Olímpics

La federació espanyola ha donat a conèixer aquesta tarda la llista definitiva de les 18 futbolistes més quatre reserves que disputaran els Jocs Olímpics de París. Entre elles, hi ha les blaugrana Cata Coll, Ona Batlle, Irene Paredes, Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas i Salma Paralluelo, a més de les catalanes Laia Aleixandri i Laia Codina. També hi és l’exblaugrana Mariona Caldentey.

Qui s’ha quedat fora d’aquesta convocatòria és Jana Fernández i Leila Ouahabi, fins ara concentrades amb la selecció espanyola. També s’han quedat a les portes de disputar la cita olímpica Maite Oroz i Inma Gabarro.

La blaugrana Vicky López, juntament amb Elene Lete, María Méndez i Alba Redondo, són les quatre futbolistes que podrà utilitzar Montse Tomé si alguna de les 18 jugadores pateix alguna lesió.

La convocatòria definitiva la conformen: Cata Coll, Misa, Ona Batlle, Paredes, Aleixandri, Olga, Oihane, Laia Codina, Patri, Teresa, Aitana, Alexia, Jenni Hermoso, Athenea, Lucía García, Paralluelo, Mariona i Eva Navarro.

L’equip espanyol està en aquests moments concentrat a Segòvia, preparant els dos últims partits de classificació per l’eurocopa del 2025. El divendres 12 de juliol s’enfronten a la República Txeca, i el dimarts 16 a Bèlgica. Un cop disputats aquests dos partits, el 17 de juliol començarà la concentració definitiva prèvia al viatge de l’equip a França, el diumenge 21, per als Jocs Olímpics de París. Enquadrat en el grup C de la competició, Espanya se les haurà amb el Japó, Nigèria i Brasil en la fase de grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)