Eurocopa

Més noms que joc

Quarts. Portugal i França busquen un lloc entre els quatre millors després de patir molt en els vuitens (21 h)

Portugal França

PORTUGAL:Diogo Costa; Cancelo, Ruben Dias, Pepe, Nuno Mendes; Palhinha, Vitinha; Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Rafa Leao; i Cristiano Ronaldo.FRANÇA:Maignan; Koundé, Saliba, Upamecano, Theo Hernández; Tchouaméni, Kanté, Camavinga, Griezmann; Thuram i Mbappé.ÀRBITRE:Michael Oliver (Anglaterra).ESTADI:Volksparkstadion (51.500 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 1).

La mala primera fase de França, amb només una victòria contra Àustria (1-0), ha fet que els de Didier Deschamps tinguin un camí molt difícil per arribar lluny en l’Eurocopa, ja que després d’eliminar Bèlgica en els vuitens de final, amb un gol en pròpia porteria en els últims minuts, els francesos s’enfrontaran avui a Portugal en un duel entre dues seleccions que partien com a favorites, però que no han arribat al nivell de joc que se n’esperava malgrat el potencial immens de les seves plantilles. I és que si França ha patit per arribar fins aquí, Portugal no ho ha fet menys. Perquè tot i ser infinitament superiors sobre el paper, els portuguesos van haver d’arribar als penals (0-0) per eliminar Eslovènia en els vuitens de final.

La gran incògnita en els dos casos és veure com respondran ofensivament. Portugal, excepte contra Turquia, ha patit per generar perill, mentre que França només ha marcat tres gols. Dos en pròpia porteria i un de penal. Les incògnites sobre l’estat de les seves referències ofensives n’és el gran motiu. Cristiano Ronaldo continua negat de cara a porteria i es va arribar a desesperar després de fallar un penal, i Mbappé, amb el nas trencat, està lluny de la seva millor versió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)